söndag 12 maj 2013

Söndagsbilden

Söndagsbilden till fabriken
 
 

Heeelt slut! Två dagar i trädgården, gör sitt. Hoppas att jag håller mig vaken till kvällsmyset :)
Vi har fixat klart i växthuset och även gjort ett till land där vi ska sätta lite potatis. Vi planerar också för en ny plats att ha "utematplatsen" på, mer lä, uppskattat av mig som är en frysmajja.

Apropå ingenting alls: Alltså, jag blir lika irriterad varje gång. Jag handlar mat ca 3 ggr i veckan och varje, jag menar VARJE gång så händer det samma sak.
Jag kör ut från affären och in i rondellen och.... F-N! Kassen välter och alla matvaror ligger i bagaget. Och hur i helafridensnamn kan man göra samma misstag varje gång? Idag mosade jag mina blommor :(

Ha en fin söndagskväll!


Kram

12 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig bild från kryddträdgården :) Försöker få lite fint här med, men med en 1-åring, en 3-åring och en hund verkar det knappt möjligt i år.. Jana, njuter av att överhuvudtaget ha en trädgård, det gör vi :)

  Åh naj, inte kul med mosade blommor :(

  Hoppas du får en skön myskväll,
  Kram Catta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen den känslan, det är först i år som jag känner att jag kan fixa något överhuvudtaget.

   Kram på dig

   Radera
 2. Härliga kryddor där men teglet i bakgrunden. Härligt med en helg utomhus och träningsvärk är det här med.

  Det där med rasade kassar i bilen känner jag igen MEN jag har börjat ha dem i baksätet istället, ställer dem på golvet där och då tippar de inte. Men om man inte har plats så är det sämre, då har jag ingen lösning tyvärr

  Kram Teres

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Det får jag göra när inte barnen är med, tack!

   Ha en fin kväll! Kram

   Radera
 3. Hi, hi du är rolig du Caroline :D
  Ja det där med matvarorna...för mig brukar det bli kvar varor i bilen för de rullar så låååångt in under sätena :D och en gång i en sväng välte jag ut lördagsgodiset på golvet i bilen :(
  Ha en fin söndagkväll du me´
  Kram Anki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahha ingen hit det heller! jag och min man har undrat varför det luktar lite konstigt i bilen, letat och letat. NU har jag hittat det! Ett brunt väldigt mjukt ruttet äpple låg under ett säte dålt bakom några sladdar till sätet. Blää!

   Radera
 4. Ha en back (typ blomsterkåda) i bagaget där du stället matkassen. det finns ju ingen värre med vältande kassar där bak....!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste jag fixa! Nej, väldigt irriterande! Tack för tipset :)

   Radera
 5. Fin bild! Vi har också planterat och sått en massa. Så härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja verkligen och nu har det blivit värme ute också :D

   Radera
 6. Det är mysigt att ha en trädgård att påta i. Bara det inte är för mycket rabatter att hålla ordning på. Det värsta tycker jag är att ogräset växer mycket fortare än det man sått och planterat.
  Jag har köpt hopfällbara backar som jag har med i affären och ställer varorna i direkt. Superpraktiskt. Lätta att fälla ihop och sätta undan när man packat upp varorna där hemma. Det är ju klart att blommorna ska hamna så de blir mos. Vad annars. Skittråkigt, men vad gör man.

  SvaraRadera
 7. Ja fy vad jag avskyr ogräs! Jag gillar rosenbuskar, fina blommor, inget att rensa ;)

  Åh vart får man tag i dessa backar tro?

  SvaraRadera